Sunday, July 3, 2022

Ukrayna-Rusya-Savaşı



Ukrayna ve Rusya arasında bir savaş var fakat bu savaşın bir tarafı işgalci Rusya ve diğer tarafı ise top yekûn vatan müdafaası yapan Ukrayna. Umudumuz haksızlık ve işgale maruz kalan Ukrayna'nın ve Ukrayna halkının yeniden bağımsızlığa kavuşması.
Kare Dünya Platformu olarak Ukrayna ve Rusya arasında ki durumunun bugünü ve geleceği ile ilgili olarak ülkemizin sayılı bilim insanları ile akademik toplantıları düzenledik ve bilimsel veriler ışığında kapsamlı tartışmalar sağladık.
Rusya ve Ukrayna arasında ki durumu anlamak, araştırmak ve akademik çalışmalarla ile bilimsel çalışmalar yapmak isteyen herkesin ulaşabileceği bir sayfada düzenleyicisi ve yöneticisi olan Prof. Dr. Ali Osman Öncel ve Prof.Dr. Nazif Gürdoğan bilim insanları olarak insiyatif almış olduğumuz webinar çalışmaları ulaşılabilir bir sayfada topladık.
Ukrayna - Rusya Savaşı ile ilgili webinar çalışmalarına aktif konuşmacı olarak katılım sağlayan hocalarımıza, Salih Yılmaz, Hakan Kırımlı, Hüsamettin İnaç, Fikret Birdişli ve Fırat Purtas hocalarımıza çok teşekkürler.






No comments:

Post a Comment

Malatya İli'nde 18 Eylül 2024 Depremi: Sismik Etkiler ve Toplumsal Sorumluluk

18 Eylül 2024 sabahı, saat 03:22'de , Türkiye'nin doğusunda bir kez daha sarsıldı. Malatya'nın 31 km güneydoğusunda , Çelikhan&...