Thursday, June 15, 2023

Onur Talebeleriyle Kahvaltılı Çalışma Toplantısı

15 Haziran 2013

İki türlü öğrenci vardır, Başarılı Olan (A) Öğrenciler ve Başarılı Olacak (B) Öğrenciler. Bugün başarılı olup Fakülte Dekanlığının ONUR listesine girmiş olan öğrencilerimizle beraber olduk ve kendileriyle gurur duyduk. En kısa zamanda, Başarılı Olacak (B) Öğrenci arkadaşlarımızındı ismini Başarılı Olan (B) Öğrenci grubuna yazdırmalarını umut ediyor, ve onlarla da tanışma etkinliği yapmak istiyoruz.


Her meslekte liderlik yapacak kişilerin sayısı ve niteliği mesleki geleceği belirler. Mesleki geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz ONUR listesine girmiş talebelerimizle bir olmaktan ONUR duyduk. İki türlü öğrenci vardır, Başarılı Olan (A) Öğrenciler ve Başarılı Olacak (B) Öğrenciler. Bugün başarılı olup Fakülte Dekanlığının ONUR listesine girmiş olan öğrencilerimizle beraber olduk ve kendileriyle gurur duyduk. En kısa zamanda, Başarılı Olacak (B) Öğrenci arkadaşlarımızındı ismini Başarılı Olan (B) Öğrenci grubuna yazdırmalarını umut ediyor, ve onlarla da tanışma etkinliği yapmak istiyoruz. Onur Talebesi öğrencilerin görüşlerini sorduk. Kendileri eğitimde uygulamanın azlığından, ve bölümü tanımadan seçtikleri için daha önce üniversiteye girecekler için tanıtım yapılmamasından, Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğrencileri daha çok bölüm üzerinden Yandal ve Çift Anadal eğitimi yaparken kendileri için seçecekleri bölümün kısıtlı olmasından dolayı endişeli ve üzüntülü olduklarını belirttiler.

  • Genç arkadaşlarımızla beraber olduk, ve onlarla beraber mesleğimizin geleceğini yeniden inşa etme arzumuzu belirttik. Jeofizik Mühendisliğinin Gelecekte Yeniden inşa edilmesinde Onur Talebelerinin katkıları büyük olacaktır. Bizler Onur Talebelerine Mesleğimizin Geleceğiyle ilgili önemli bir alt yapı bırakmaya çalışıyoruz.
  • İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı bizleri yalnız bırakmadı, ve bütün etkinliklerimize büyük bir heyeacanla hep destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Mesleki Gelecek inşasında kendileriyle beraber ortak etkinlik ve programlarda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.
  • Ülkemizde Jeofizik Mühendislerinin yaşayan ÇINARLARINDAN birisi, ve benim gibi sayısız insani yetiştiren, her zaman bize destek veren, gençleri görünce yüzü gülen ve onlar için bildiklerini tüm açıklığıyla anlatmaya çalışan ÖRNEK Bilim ADAMI.

No comments:

Post a Comment

Malatya İli'nde 18 Eylül 2024 Depremi: Sismik Etkiler ve Toplumsal Sorumluluk

18 Eylül 2024 sabahı, saat 03:22'de , Türkiye'nin doğusunda bir kez daha sarsıldı. Malatya'nın 31 km güneydoğusunda , Çelikhan&...